Φθιώτιδα: Η επιστολή προς τον δήμαρχο Στυλίδας για τις επανειλημμένες επιθέσεις αδέσποτων σκυλιών σε παιδιά

dog-chase-bearΤο πρόβλημα με τα αδέσποτα σκυλιά στην ευρύτερη περιοχή της Φθιώτιδας έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις με συχνές επιθέσεις σε παιδιά και περίοικους. Με επιστολή που δημοσιεύει το Lamiareport.gr, ένας αναγνώστης που παραλίγον η κόρη του να πέσει θύμα της αγριότητας των σκυλιών ζητά από το Δήμαρχο Στυλίδας Απόστολο Γκλέτσο να δοθεί άμεσα μια λύση.

Το κείμενο της επιστολής:

Κύριε δήμαρχε ως παραθεριστής τα τελευταία δέκα χρόνια στο όμορφο παραθαλάσσιο χωριό των Ραχών θα ήθελα να σας επιστήσω την προσοχή για την κάθε χρόνο αυξανόμενη παρουσία των αδέσποτων σκύλων στην περιοχή. Οι επιθέσεις αυτών σε ενήλικες και παιδιά είναι αρκετά συχνές, με αποτέλεσμα όχι μόνο να γίνεται θέμα καθημερινής συζήτησης αλλά και κάποιοι να σκέπτονται και ανήθικα. Πρόσφατα έγινα αυτόπτης μάρτυρας επίθεσης σε μικρό παιδί, ευτυχώς για το ίδιο το παιδάκι πρώτα και μετά για κάποιους άλλους με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

Υπηρετείτε κύριε Γκλέτσο την τοπική αυτοδιοίκηση αρκετά χρόνια και θα μου επιτρέψετε να κρίνω με αρκετή επιτυχία, γιατί να θέλετε να λέμε ευτυχώς που δεν έγινε κάτι από τη στιγμή που γνωρίζετε καλά τους νόμους και τις επιπτώσεις αυτών…, μήπως γι’ αυτό το κάτι είναι υπεύθυνοι κάποιοι και όχι η θεά τύχη !!!!!

Εύχομαι να μην χρειαστεί να επανέλθω με κανέναν τρόπο. (το παραλίγο θύμα- παιδί ήταν η κόρη μου).