Αρχική InfoTeens Νέα Φθιώτιδα: Παρενοχλούσαν ανήλικη μέσω Facebook και ραδιοφωνικού σταθμού - Δυο συλλήψεις από την αστυνομία

Φθιώτιδα: Παρενοχλούσαν ανήλικη μέσω Facebook και ραδιοφωνικού σταθμού - Δυο συλλήψεις από την αστυνομία

FACEBOOK-ALERT2Δύο άνδρες, ηλικίας 55 και 50 ετών παρενοχλούσαν ανήλικη και συνελήφθησαν. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης ενημερώθηκαν μετά από καταγγελία του κοριτσιού, ευαισθητοποιήθηκαν και έδρασαν αμέσως. Σύμφωνα με το Lamiastar.gr, οι δράστες, χρησιμοποιούσαν το Facebook αλλά και ένα παράνομο ραδιοφωνικό σταθμό που κατείχαν προκειμένου να παρενοχλούν την 14χρονη. Οι αστυνομικοί σήμερα το απόγευμα, έστησαν επιχείρηση, συνέλαβαν τους δύο άνδρες και κατέσχεσαν μηχανήματα που κατείχαν. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι συλληφθέντες έχουν απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία για παρόμοιες πράξεις. Οι αστυνομικοί του Α.Τ. Μακρακώμης συνεχίζουν την έρευνα για την υπόθεση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter