Αρχική InfoTeens Προτάσεις Αγοράς Φτιάξε μια Coca-Cola για σένα και έναν φίλο

Φτιάξε μια Coca-Cola για σένα και έναν φίλο

57e90cce3a0bf916f9e8c93648f6742b_LΦέτος το καλοκαίρι, η Coca-Cola μας προσκαλεί να μοιραστούμε στιγμές απόλαυσης με εκείνους που αγαπάμε, μέσα από την πρωτότυπη καμπάνια «Μοιράσου μια Coca-Cola»! Τώρα, η απόλαυση του αγαπημένου μας αναψυκτικού παρέα με τους φίλους και την οικογένειά μας γίνεται πιο προσωπική και διασκεδαστική υπόθεση από ποτέ, αφού οι συσκευασίες Coca-Cola θα αποχωριστούν για λίγο το διάσημο σε όλους λογότυπο της μάρκας, προκειμένου να φιλοξενήσουν τα 150 πιο δημοφιλή ελληνικά ονόματα.

Η καμπάνια αποτελεί τη μεγαλύτερη «προσωποποιημένη» καμπάνια προϊόντος στον κόσμο, με πάνω από μισό δισεκατομμύριο μπουκάλια και κουτάκια Coca-Cola, Coca-Cola light και Coca-Cola Zero να κυκλοφορούν σε όλη την Ευρώπη.

Στην Ελλάδα, οι συσκευασίες φιλοξενούν όχι μόνο τα πιο δημοφιλή ονόματα, αλλά και παιχνιδιάρικες λέξεις και υποκοριστικά που θα φιγουράρουν αντί του λογοτύπου της Coca-Cola. Μπες στο http://www.shareacocacola.gr και μοιράσου τη δική σου συσκευασία μαζί με το φίλο σου γράφοντας τη λέξη που επιθυμείς!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.