Αρχική Νέα Φτιάξε τη δική σου ταινία για τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Φτιάξε τη δική σου ταινία για τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

SpongeBobSquarepantsWallpaper2800 Ο Μπομπ Σφουγγαράκης είναι κατά κοινή ομολογία ένας από τους πιο αγαπημένους ήρωες κινουμένων σχεδίων που οι ξεκαρδιστικές του περιπέτειες με το κατοικίδιο σαλιγκάρι του Γκάρι κρατούν συντροφιά στα παιδιά που δεν χορταίνουν να βλέπουν τα επεισόδια της σειράς. Εάν και το δικό σας παιδάκι λατρεύει το χαριτωμένο κίτρινο σφουγγάρι τότε σπεύστε να του ανακοινώσετε ότι έχει τη δυνατότητα να λάβει μέρος στο διαγωνισμό ταινίας προς τιμή του Μπομπ.

Το SpongeBob SquareShorts είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός ταινιών μικρού μήκους που προσκαλεί τους fans του Μπομπ Σφουγγαράκη και όσους αγαπούν την δημιουργία videos από κάθε ηλικία, να δημιουργήσουν ένα πρωτότυπο-εμπνευσμένο από τον Μπομπ Σφουγγαράκη- μίνι video (διάρκειας ως τρία λεπτά) – που θα αναδεικνύει τα χαρίσματα του αγαπημένου μας ‘’κίτρινου’’ ήρωα: το χιούμορ του, την υπερβολική του ευτυχία και την επίμονη θετικότητα του! Τα videos θα κριθούν με βάση την δημιουργικότητα, την πρωτοτυπία και την πιο πιστή ανάδειξη των χαρισμάτων και της εμφάνισης του Μπομπ Σφουγγαράκη. Τα κορυφαία videos θα επιλεγούν και θα ανεβούν στο www.SpongeBobSquareShorts.com όπου εκεί οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να ψηφίσουν για το αγαπημένο τους video.

Ένας νικητής από κάθε ηλικιακό group θα κερδίσει ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Hollywood της Καλιφόρνια για να παρευρεθεί σε ένα φανταστικό event προβολών των καλύτερων videos για τον Μπομπ Σφουγγαράκη!

Περίοδος υποβολής videos: 6 Μαΐου με 28 Ιουνίου 2013
Περίοδος ψηφοφορίας: 18 Ιουλίου με 2 Αυγούστου 2013


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter