Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Φτιάξτε έναν κομψό και εντυπωσιακό κότσο μόνο σε 5 λεπτά!

Φτιάξτε έναν κομψό και εντυπωσιακό κότσο μόνο σε 5 λεπτά!

511b358e21065c44ca429325295915feΔεν έχετε αρκετό χρόνο στη διάθεσή σας για να περιποιηθείτε τα μαλλιά σας, αλλά θέλετε να κάνετε μια κομψή εμφάνιση που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω της; Υπάρχει λύση και μάλιστα εύκολη, γρήγορη και εντελώς ανέξοδη!

Αυτός ο χαμηλός και στριφογυριστός κότσος μπορεί να δημιουργηθεί σε λίγα μόλις λεπτά και να σας βοηθήσει να "δαμάσετε" τα μέχρι πρότινος ατημέλητα μαλλιά σας! Απλώς ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και είστε έτοιμες!

hairtutorial11. Τραβήξτε όλα τα μαλλιά σας προς τα πίσω και πιάστε μια χαμηλή αλογοουρά.

2. Χαλαρώστε ελαφρώς το λαστιχάκι και χωρίστε τα μαλλιά πάνω από αυτό σε δύο ίσα μέρη.

hairtutorial23 & 4. Πιάστε την άκρη της αλογοουράς και περάστε την μέσα από το άνοιγμα που δημιουργήσατε. Έπειτα, διορθώστε τυχόν τρίχες που πετάνε.

hairtutorial35. Χωρίστε την αλογοουρά σε δύο μέρη και σφίξτε την μέχρι να σταθεροποιηθεί πλήρως και να "κρυφτεί" το λαστιχάκι.

6. Κρεπάρετε όλη την αλογοουρά για να δημιουργήσετε στη συνέχεια ένα όμορφο πιάσιμο.

hairtutorial47. Πιάστε την αλογοουρά και περάστε την μέσα από το άνοιγμα, στερεώνοντάς την στο κρυμμένο λαστιχάκι.

8. Χρησιμοποιήστε τσιμπιδάκια -όπου χρειάζεται- για καλύτερο κράτημα και στολίστε τον κότσο με ένα όμορφο αξεσουάρ μαλλιών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.