Αρχική Fun Time Κατασκευές για τη Μαμά Φτιάξτε μαγνητάκια- ενθύμια διακοπών!

Φτιάξτε μαγνητάκια- ενθύμια διακοπών!

kapsyler1Εάν ξεκινήσατε νωρίς τις καλοκαιρινές σας διακοπές και αυτές πλησιάζουν προς το τέλους τους, σίγουρα έχετε αιχμαλωτίσει φωτογραφικά ευχάριστες οικογενειακές στιγμές στη θάλασσα, στην παραλία και στα μέρη που επισκεφθήκατε. Εάν πάλι ανήκετε σε αυτούς που πρόκειται να πάνε διακοπές αξίζει να έχετε κατά νου έναν πρωτότυπο τρόπο για να δημιουργήσετε ενθύμια διακοπών όταν επιστρέψετε.

kapsyler7Σήμερα θα σας δείξουμε πώς μπορείτε να φτιάξετε πρωτότυπα μαγνητάκια για το ψυγείο χρησιμοποιώντας καπάκια αναψυκτικών, φωτογραφίες κυκλικές, ψαλίδι, κόλλα στιγμής, πινέλο, και μαγνητάκια.

kapsyler6Έχοντας κόψει προσεκτικά τις φωτογραφίες σας σε κυκλάκια, γυρίζετε τα καπάκια και με ένα πινέλο τοποθετείτε στο εσωτερικό τους λίγη κόλλα και κολλάτε τις φωτογραφίες.

kapsyler2Στο επόμενο στάδιο, θα τοποθετήσετε από την εξωτερική πλευρά σε κάθε καπάκι από ένα μανητάκι που θα κολλήσετε με κόλλα στιγμής.

kapsyler4Αφήστε τα μαγνητάκια σας να στεγνώσουν και μπορείτε να τα κολλήσετε άφοβα στο ψυγείο ή σε κάποια μεταλλική επιφάνεια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.