Αρχική Fun Time Φτιάξτε μία gallery με τις ζωγραφιές των παιδιών σας

Φτιάξτε μία gallery με τις ζωγραφιές των παιδιών σας

Best-summer-games-for-kids-9

Κάθε φορά που τα μικρά μας ζωγραφίζουν, η αίσθηση ικανοποίησης που αισθάνονται είναι υπέροχη! Καμαρώνουν για το δημιούργημά τους… ακόμη και αν πρόκειται για αφηρημένη τέχνη.

Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να φτιάξετε μία gallery με τις παιδικές ζωγραφιές: επιλέξτε μία πλαστική ή ξύλινη κορνίζα, σε χρώμα που υπάρχει ήδη μέσα στη ζωγραφιά και κορνιζάρετε το έργο τους. Μετά καρφώστε τη σε τοίχο στο δωμάτιό τους, στη δική σας κρεβατοκάμαρά ή ακόμη και στο σαλόνι.

Εφαρμόστε αυτή την τεχνοτροπία διακόσμησης, συγκεντρώνοντας στον ίδιο τοίχο κι άλλες ζωγραφιές τους, σημειώνοντας στο κάτω άκρος την ημερομηνία δημιουργίας τους.

gallery_wall_painted_frames

Θα διαπιστώσετε ότι τα μικρά θα καμαρώνουν υπερήφανα για τα έργα τους, μα κι εσείς επίσης! Επιπλέον, είναι ο πιο εύκολος κι οικονομικός τρόπος, να δώσουμε στο σπίτι … και στη ζωή μας, μία νότα χαράς.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.