Αρχική Fun Time Φτιάξτε σαΐτες και απολαύστε ένα ξεκαρδιστικό απόγευμα!

Φτιάξτε σαΐτες και απολαύστε ένα ξεκαρδιστικό απόγευμα!

how-to-build-paper-airplanes Υποδεχθείτε τη νέα σχολική εβδομάδα με ένα παιχνίδι για τους μικρούς μαθητές που τελείωσαν εγκαίρως τις εργασίες που είχαν για το σπίτι. Το παιχνίδι είναι η κλασική σαΐτα που όλοι λατρεύουμε να παίζουμε στον ελεύθερο μας χρόνο. Παρακολουθήστε το βίντεο και δείτε βήμα βήμα πώς μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας σαΐτες με τη διαφορά ότι θα έχουν τη δυνατότητα να πετούν διαρκώς και να μην πέφτουν άδοξα στο πάτωμα.

Το μυστικό κρύβεται στο φούρνο. Ναι, ναι καλά διαβάσατε. Οι εστίες της κουζίνας όταν είναι αναμμένες παράγουν ζεστό αέρα που δρα καταλυτικά ώστε οι σαΐτες να αποκτούν ύψος. Θα πρέπει να είστε ιδιαιτέρως προσεκτικοί και να μην αφήσετε τα παιδιά χωρίς προστασία! Εάν δεν θέλετε να δοκιμάσετε το μυστικό με τις αναμμένες εστίες, ακολουθήστε απλώς τις οδηγίες για να φτιάξετε σαΐτες .

http://youtu.be/t2sozrof3HY


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.