Αρχική Fun Time Φτιάξτε τη δική σας ελληνική σημαία

Φτιάξτε τη δική σας ελληνική σημαία

Κατασκευάστε με απλές και εύκολες κινήσεις μαζί με το παιδί σας τη δική σας γαλανόλευκη σημαία που θα κρατάει υπερήφανα στην παρέλαση.

Υλικά:

2 λευκά χαρτιά A4
κόλλα UHU
άσπρη τέμπερα
μπλε/ γαλάζια τέμπερα
πινέλο
καλαμάκι σπαστό
συρραπτικό

Εκτέλεση:

Θα πάρετε τα λευκά χαρτιά Α4 και θα τα βάψετε γαλάζια ή μπλε με τέμπερα. Αφού τα βάψετε θα τα αφήσετε στην άκρη να στεγνώσουν καλά. Εν συνεχεία και αφού βεβαιωθείτε ότι έχουν στεγνώσει, τα διπλώνετε στην μέση. Σχεδιάζετε έναν μεγάλο σταυρό στο κέντρο τους ούτως ώστε η σημαία να πάρει το τελικό της σχήμα. Κολλήστε από πίσω με κόλλα UHU το δεύτερο χαρτί Α4 για να είναι πιο σκληρή επιφάνεια και να μην σκίζεται εύκολα. Πάρτε την άσπρη τέμπερα και βάψτε τον σταυρό από την μία μεριά. Αφήστε το να στεγνώσει και ύστερα γυρίστε και από την πίσω μεριά για να ζωγραφίσετε και τον πίσω σταυρό. Μόλις στεγνώσει, πάρτε ένα σπαστό καλαμάκι και συρράψτε το στην άκρη της σημαίας. Η σημαία σας είναι έτοιμη.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.