Φτιάξτε τις ετικέτες των τετραδίων των παιδιών!

SchoolSupplyLabelsMainImageΤο παιδάκι σας παραπονιέται ότι χάνει τα μολύβια, τα στιλό και τα τετράδια του; Δεν χρειάζεται να το μαλώνετε και να του βάζετε τις φωνές ούτε και να υπερβάλλετε πείθοντας το να κλειδώνει (;) με λουκέτο τη σχολική του τσάντα για να μην υπάρχουν απώλειες στο τέλος της μέρας. Η λύση είναι οι προσωποποιημένες ετικέτες που θα κολλήσετε  στα τετράδια, τα βιβλία και στην κασετίνα του παιδιού. Η διαδικασία είναι εύκολη και απαιτεί μόνο έναν υπολογιστή και έναν εκτυπωτή.

Πρώτα μπαίνετε στην ιστοσελίδα   http://www.fontsquirrel.com/ όπου βρίσκονται διάφορες γραμματοσειρές και εσείς μπορείτε να επιλέξετε αυτή που θα συνοδέψει τις ετικέτες των παιδιών. Επιλέγετε τη γραμματοσειρά Quicksand και κατεβάζετε το σχετικό αρχείο PDF. Εν συνεχεία ανοίγετε το αρχείο και διαμορφώνετε την ετικέτα όπως εσείς επιθυμείτε (έντονα γράμματα, χρώμα, πλάγια γραφή κ.ο). Αφού διαμορφώσετε το πλαίσιο και την μορφή της ετικέτας μπορείτε να την εκτυπώσετε σε όσα αντίγραφα επιθυμείτε. Αφού εκτυπώσετε την ετικέτα την κόβετε προσεκτικά στο μέγεθος που επιθυμείτε και με κόλλα την κολλάτε προσεκτικά στα τετράδια και τα σχολικά είδη του παιδιού.

PersonalizedPencilLabelsΕιδικά για τα μολύβια μπορείτε να επισκεφθείτε και την ιστοσελίδα http://blog.worldlabel.com/pdf/WLSchoolSupplyLabels/PencilLabels.pdf

PencilLableImage