Αρχική InfoMommy Συμβουλές Φτιάξτε το δικό σας μαλακτικό ρούχων

Φτιάξτε το δικό σας μαλακτικό ρούχων

TS-86515378_person-measuring-laundry-detergent_s3x4_lgΦτιάξτε μόνοι σας μαλακτικό για τα ρούχα, που θα έχει τη μυρωδιά που σας αρέσει και θα ξέρετε ότι δεν περιέχει βλαβερά συστατικά που τυχόν ενοχλούν όσους "υποφέρουν" από αλλεργίες.

Υλικά
- 1 λίτρο μεταλλικό νερό
- μισό λίτρο λευκό ξίδι
- 20 σταγόνες αιθέριο έλαιο ( λεβάντα ή ότι άλλο προτιμάτε ) - βάλτε περισσότερες σταγόνες αν θέλετε πιο δυνατή μυρωδιά.

Βάλτε όλα τα υλικά σε ένα μπουκάλι και ανακατέψτε καλά για να αναμειχθούν οι μυρωδιές. Κλείστε στο μπουκάλι καλά και κάθε φορά που θέλετε να βάλετε πλυντήριο ρίξτε μισό ποτήρι νερού από το μαλακτικό σας στην ειδική θήκη του πλυντηρίου. Nα θυμάστε να ανακατεύετε καλά το μαλακτικό πριν το χρησιμοποιήσετε.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.