Αρχική InfoTeens Παιχνίδια – Gadgets Φτιάξτε το δικό σας ομαδικό φωτογραφικό άλμπουμ στο Facebook

Φτιάξτε το δικό σας ομαδικό φωτογραφικό άλμπουμ στο Facebook

96030-a-sneak-peek-at-facebooks-new-shared-photo-album-featureΤη δυνατότητα στους χρήστες να δημιουργούν ομαδικά φωτογραφικά άλμπουμ ανακοίνωσε το κοινωνικό δίκτυο Facebook. Στο καθένα άλμπουμ θα μπορούν να αναρτηθούν έως και 200 εικόνες από 50 διαφορετικούς χρήστες, γεγονός που σημαίνει πως κάθε λεύκωμα έχει συνολική χωρητικότητα 1.000 φωτογραφιών.

Προ το παρόν η λειτουργία διατίθεται μόνο μέσω της desktop έκδοσης του Facebook και μόνο για τους αγγλόφωνους χρήστες. Σύντομα, ωστόσο θα είναι διαθέσιμη σε εφαρμογές για κινητά και σε όλες τις γλώσσες στις οποίες διατίθεται το Facebook.

Σύμφωνα με εκπροσώπους του Facebook η νέα υπηρεσία θα είναι χρήσιμη σε ανθρώπους που είναι «φίλοι» στο δίκτυο και θέλουν να μοιραστούν φωτογραφικό υλικό από γεγονότα στα οποία βρέθηκαν όλοι μαζί – όπως συναυλίες, γάμους ή ταξίδια.

Οι δημιουργοί των ομαδικών άλμπουμ μπορούν να επιλέξουν αν πρόσβαση στις εικόνες θα έχουν μόνο οι ίδιοι, οι υπόλοιποι «φίλοι» τους που δεν έχουν συμβάλει στο λεύκωμα ή αν το άλμπουμ θα είναι «ορατό» σε όλους τους χρήστες του δικτύου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.