Αρχική Fun Time Φτιάξτε το μαυροπίνακα του μικρού μαθητή!

Φτιάξτε το μαυροπίνακα του μικρού μαθητή!

0709_blackboard01Τα σχολεία ανοίγουν και οι λιλιπούτειοι μαθητές ετοιμάζονται σιγά σιγά για τις σχολικές τους υποχρεώσεις. Εάν θέλετε να κάνετε το διάβασμα στο σπίτι μια διαδραστική και άκρως  διασκεδαστική διαδικασία που θα βοηθήσει το παιδί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των μαθημάτων του, τότε καλό θα ήταν να φτιάξετε μαζί το μαυροπίνακα του παιδιού. Επιλέξτε όποια επιφάνεια σας βολεύει και μαζί με το παιδί προετοιμαστείτε για τη νέα μορφή διαβάσματος στο σπίτι.

Τι θα χρειαστείτε

1/2 φλιτζάνι ακρυλικό χρώμα της επιλογής σας,
1 κουταλιά της σούπας σκόνη γύψου
κουτάλια
βούρτσα
επιφάνεια για βάψιμο (Τοίχος, παραβάν, μεγάλος πίνακας, ξύλινο τραπέζι, ντουλάπα)
κιμωλία
χαρτί κουζίνας

Επιλέξτε ένα καλά αεριζόμενο χώρο για να κάνετε την εν λόγω κατασκευή ούτως ώστε να μην εισπνέετε την σκόνη του γύψου. Αναμείξτε μια κουταλιά της σούπας  της σκόνης γύψου με 1/2 φλιτζάνι του επιλεγμένου ακρυλικού χρώματος , μέχρι να μαλακώσει καλά. Στη συνέχεια, ξεκινήστε να βάφετε την επιφάνεια χρησιμοποιώντας τη βούρτσα. Σημειώστε ότι η βαφή σκληραίνει γρήγορα, γιατί δεν μπορεί να αποθηκευτεί και να χρησιμοποιηθεί αργότερα. Θα πρέπει να είστε γρήγορες!Αφήστε να στεγνώσει καλά και στη συνέχεια περάστε με κιμωλία όλη την επιφάνεια και στη συνέχεια καθαρίστε με το χαρτί κουζίνας. Έτοιμος ο πίνακας!

53d7e62eb3c9823b144dec8cce3a768c


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.