Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Φτιάξτε το μόνοι σας! Θαλασσινά παιχνίδια για παιδιά συντροφιά με μια πλαστική φάλαινα!

Φτιάξτε το μόνοι σας! Θαλασσινά παιχνίδια για παιδιά συντροφιά με μια πλαστική φάλαινα!

whale-milk-jug-craft-kidsΠοιο παιδί δεν απολαμβάνει τα παιχνίδια στη θάλασσα; Αν και το δικό σας καμάρι ξεχνιέται με τις ώρες στο νερό και πρέπει να το χιλιοπαρακαλέσετε μέχρι να βγει επιτέλους έξω τότε αξίζει να του δείξετε πώς μπορεί να φτιάξει το δικό ζωάκι συντροφιά για τα καλοκαιρινά του παιχνίδια. Κι όταν λέμε ζωάκι εννοούμε μια χαριτωμένη πλαστική φάλαινα που θα εκτοξεύει νερό!

IMG_3953Με μόλις τρία υλικά, ένα πλαστικό μπουκάλι από απορρυπαντικό το οποίο έχετε πλύνει πολύ καλά, ένα κοπίδι και μαρκαδόρο για να ζωγραφίσετε το μπουκάλι, θα δείξετε στο παιδί ότι σημασία δεν έχει το κόστος ενός παιχνιδιού αλλά η διασκέδαση που του προσφέρει. Θα κόψετε με το ψαλίδι προσεκτικά το κάτω μέρος του πλαστικού δοχείου, θα το ζωγραφίσετε μαζί με το παιδί  και η δράση ξεκινά. Το παιδί θα βουτά το δοχείο στη θάλασσα κι αυτό θα εκτοξεύει νερό.

whale-water-scoop-craft-photo-420-0397-FF03110Κι όταν τελειώσουν οι διακοπές, η φάλαινα θα απασχολεί δημιουργικά το παιδί την ώρα του καθιερωμένου βραδινού μπάνιου. Τι λέτε θα το φτιάξετε;


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.