Αρχική InfoMommy Συμβουλές Φτιάχνω το δικό μου αρωματικό φακελάκι για τα συρτάρια

Φτιάχνω το δικό μου αρωματικό φακελάκι για τα συρτάρια

Mouse_Lavender_Bag_mainΒρισκόμαστε στο μεταβατικό στάδιο της ανανέωσης της γκαρνταρόμπας μας και αποφασίσαμε να μην χρησιμοποιήσουμε την κλασική ναφθαλίνη για να διώξουμε μακριά τον ανεπιθύμητο σκώρο αλλά να φτιάξουμε το δικό μας αρωματικό φακελάκι. Πώς το φτιάξαμε;

Υλικά:

έτοιμα συσκευασμένα ποτ-πουρί ή λεβάντα αποξηραμένη
πουγκάκια από οργάντζα
χάντρες
κουμπιά
κορδέλες
κλωστή
βελόνα

Παίρνουμε τα έτοιμα συσκευασμένα ποτ πουρί και τα τοποθετούμε έκαστο στα πουγκάκια από οργάντζα. Το επόμενο στάδιο είναι αφιερωμένο στη δημιουργικότητα και τη φαντασία μας. Κεντήστε πάνω στο πουγκί τα σχέδια που επιθυμείτε. Κλείστε τα πουγκάκια και με ένα σκοινάκι περάστε τα στο κέντρο της ντουλάπας ή ρίξτε τα πουγκάκια σε κάθε συρτάρι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.