Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Φτιάχνουμε αλογάκια της θάλασσας παρέα με τα παιδιά!

Φτιάχνουμε αλογάκια της θάλασσας παρέα με τα παιδιά!

20130512-221508Δημιουργική απασχόληση σε συνδυασμό με μεγάλες δόσεις διασκέδασης είναι αυτό που χρειάζονται τα παιδιά το καλοκαίρι! Γι αυτό είμαστε εδώ εμείς, για να σας προτείνουμε εύκολες κατασκευές που μπορείτε να φτιάξετε παρέα με τα παιδιά και να τα βοηθήσετε να αξιοποιήσουν ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο τους! Είχατε σκεφτεί ποτέ ότι μπορείτε να φτιάξετε αλογάκια της θάλασσας από τα σωσίβια-μακαρόνια για την κολύμβηση; Είναι πανεύκολο!

Τι θα χρειαστείτε:

Σπάγκο ή χρωματιστές κορδέλες
Τσόχα σε χρώματα της αρεσκείας σας
Μεγάλα πλαστικά μάτια
Κόλλα
Ψαλίδι

d0bd0e32264bd16f90724ead5718cd0eΤσακίστε το μακαρόνι της κολύμβησης από τη μία άκρη του και πιάστε το με το σπάγκο ή τις κορδέλες που έχετε διαλέξει. Κόψτε μια λωρίδα από την τσόχα δίνοντας το σχήμα των αυτιών στις άκρες της, την οποία θα περάσετε κάτω από την τσάκιση του σωσιβίου για να σχηματίσετε τα αυτιά. Έπειτα, κόψτε άλλη μία πιο μακριά λωρίδα και ψαλιδίστε την στο πλάι για να φτιάξετε τη χαίτη του. Κολλήστε τα κομμάτια από την τσόχα που φτιάξατε, όπως ακριβώς βλέπετε στις φωτογραφίες, στη συνέχεια κολλήστε τα μάτια στο μπροστινό μέρος και είστε έτοιμοι! Δεν υπάρχει περιορισμός στα χρώματα που θα επιλέξετε! Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να κάνει τους πιο υπέροχους συνδυασμούς!

home-family-diy-pool-noodle-seahorse


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.