Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Φτιάχνουμε ένα στρώμα νερού για παιχνίδια στον κήπο!

Φτιάχνουμε ένα στρώμα νερού για παιχνίδια στον κήπο!

waterblobtutorialΗ θερμοκρασία βρίσκεται στα ύψη και οι ανάσες δροσιάς είναι πολύτιμες για μικρούς αλλά για μεγάλους. Εάν δεν προγραμματίζετε επίσκεψη στη κοντινή παραλία αυτό το Σαββατοκύριακο σας έχουμε μια πρόταση που θα χαροποιήσει ιδιαιτέρως τα παιδιά. Φτιάξτε ένα στρώμα νερού και φέρτε το καλοκαίρι στον κήπο ή την αυλή σας! Σηκώστε τα μανίκια και ετοιμαστείτε για την απόλυτη καλοκαιρινή κατασκευή.

waterblob5 (1)

Τι θα χρειαστείτε:

αρκετά μέτρα νάυλον μουσαμά. Θα πάρετε όσα μέτρα θέλετε επι 2.

χαρτί ψησίματος

δυνατή αυτοκόλλητη ταινία

ατμοσίδερο

Διπλώστε το νάυλον μουσαμά στη μεση και αρχίστε απο την μία άκρη σιγά σιγά να «πατάτε» το πλαστικό, αφου έχετε τοποθετήσει πάνω το αντικολλητικό χαρτί, με το ζεστό σίδερο. Το ατμοσίδερο πρέπει να είναι σε μεσαία θερμοκρασία και δεν πρέπει να το κρατήσετε πολύ ώρα γιατι αλλιώς θα λιώσετε το πλαστικό. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει το σίδερο να έρθει σε άμεση επαφή με το πλαστικό. Λίγο λίγο συνεχίστε μέχρι να κλείσετε περιμετρικά το στρώμα. Αφήσετε ενα μικρό άνοιγμα για να μπει ο σωλήνας του νερού. Γεμίστε με νερό και κλείστε εκείνο το σημείο με κολλητική ταινία καλά. Ετοιμαστείτε για παιχνίδι!

thewaterblob1

Δείτε και το βιντεάκι της κατασκευής:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.