Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Φτιάχνουμε φωλιές για να ακούσουμε αγαπημένα παραμύθια στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (11/1)

Φτιάχνουμε φωλιές για να ακούσουμε αγαπημένα παραμύθια στο Κέντρο Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος (11/1)

141732Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου στις 12 το μεσημέρι πάρτε τα παιδιά και αφιερώστε οικογενειακώς το χρόνο σας για να φτιάξετε φωλιές ζώων αλλά και για να ακούσετε αγαπημένα παραμύθια στο Κέντρο Επισκεπτών του ΚΠΙΣΝ.

Με διάφορα υλικά, γονείς και παιδιά 2,5 ετών και άνω φτιάχνουμε μικρές φωλιές ζώων, μέσα στη γη, κάτω από τη θάλασσα, πάνω στα δέντρα, μπαίνουμε μέσα με τα παιδιά μας, μεταμορφωνόμαστε σε αλεπούδες, αρκούδες, λυκάκια, κουκουβάγιες, ιππόκαμπους.

Σχεδιασμός - Υλοποίηση:

Ειρήνη Βοκοτοπούλου, κοινωνιολόγος
Χαρά Μαραντίδου, αρχιτέκτων-εικαστικός
Φώτης Φλεβοτόμος, εικαστικός
Φώτης Σαγώνας, αρχιτέκτων-

Είσοδος ελεύθερη

*Η συμμετοχή στην εκδήλωση απαιτεί προεγγραφή στο 210 8778396/8

Κέντρο Επισκεπτών – Πεζογέφυρα Εσπλανάδας,
Εργοτάξιο ΚΠΙΣΝ, Καλλιθέα


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.