Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Φτιάχνουμε κατασκευές και εκφραζόμαστε μέσω κινητικών δραστηριοτήτων στο Στέκι του Παιδιού (29-30/3)

Φτιάχνουμε κατασκευές και εκφραζόμαστε μέσω κινητικών δραστηριοτήτων στο Στέκι του Παιδιού (29-30/3)

362e32e05628309acf7be6c6cd9bfbaf Το Στέκι του Παιδιού περιμένει για ακόμη ένα Σαββατοκύριακο τα παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας να παίξουν και να ψυχαγωγηθούν στα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Το πρόγραμμα των παιδικών εργαστηρίων διαμορφώνεται ως εξής:

Σάββατο 29 Μαρτίου
11.00- 12.00 μμ

«Εργαστήρι διακοσμητικών κατασκευών» (3 ½- 5 ½ χρ)

Κατασκευάζουμε τις δικές μας ταμπέλες για τις πόρτες των δωματίων μας, τα δικά μας παζλ. τα δικά μας κουτιά για να αποθηκεύουμε πράγματα. Με τις παιδαγωγούς του δημιουργικού εργαστηρίου “Μουτζουρόπυργος”.

12.15- 13.00 μμ
«Εργαστήρι διακοσμητικών κατασκευών» ( 5 ½ -10 χρ)

2013_kidsmovement_innerbigΚυριακή 30 Μαρτίου
11.00- 12.30 μμ
«Όσα δε λέγονται με λόγια» (7-12 χρόνων)

Τι υπάρχει εκεί που δεν υπάρχουν λόγια? Ελάτε να γνωριστούμε, χρησιμοποιώντας το σώμα μας, τις εκφράσεις του προσώπου μας, τον τόνο της φωνής μας… Ένα «αμίλητο» ταξίδι φαντασίας και αυτοσχεδιασμού!! Συντονίστρια: Αναστασιάδη Άννα (παιδοψυχ.)

Children-Emotions-Arizona16.30-17.45 μμ «Είμαι ό,τι αισθάνομαι: Τα συναισθήματα μου, εγώ & οι άλλοι» (4-7 ετών)

Γνωρίζουμε τα συναισθήματά μας, συζητάμε γι’ αυτά, ζωγραφίζουμε, παίζουμε, τραγουδάμε, φανταζόμαστε και αυτοσχεδιάζουμε με αφορμή αυτά. Με την παιδαγωγό Βάσω Καλαβρού.

Οι δραστηριότητες είναι δωρεάν για τα παιδιά.

Δηλώσεις συμμετοχής ΜΟΝΟΝ με email, στο stekitoupaidiou@gmail.com

Πού: Σάββατο και Κυριακή  πρωί : Αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Ψυχικού ( Ρ.Φεραίου & Μπουμπουλίνας)

Κυριακή απόγευμα : Κέντρο Νεότητας Φιλοθέης (Τένις Κλάμπ) Δάφνης & Καλλιγά


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.