Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Φτιάχνουμε κατασκευές με πηλό στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (12 &19/1)

Φτιάχνουμε κατασκευές με πηλό στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (12 &19/1)

group-kids--pottery-wheelΚαι τώρα που τα χεράκια μας είναι ακόμα ζεστά από όλα τα γλυκάκια που πλάσαμε τα Χριστούγεννα, ήρθε η ώρα να περάσουμε σε κάτι άλλο που πλάθεται αλλά δεν τρώγεται. Είναι η ώρα του πηλού! Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου στις 11:30 το πρωί το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης προσκαλεί τα παιδιά σε ένα εργαστήρι πηλού.

Ζεσταίνουμε τα χεράκια μας, ξεμουδιάζουμε τα δάχτυλά μας, παίρνουμε τον πηλό και αρχίζουμε. Άνθρωποι και παιδάκια, μάγισσες και θεριά, σκουληκάκια και μπαλάκια και άλλα πολλά ξεπετάγονται και παίρνουν μορφή από τα χέρια μας. Τη φαντασία μας θα κεντρίσει με το περίεργο σπαθί του ένας τοσοδούλης πήλινος ήρωας που πέρασε πολλά…. μέχρι να μεγαλώσει. Ένα μικρό πήλινο θέατρο θα στηθεί μπροστά στα μάτια μικρών και μεγάλων και οι πήλινες φιγούρες θα πάρουν ζωή!

Υ.Γ: Γονείς και παιδιά φορέστε άνετα και πρόχειρα ρούχα κι ετοιμαστείτε να λερωθείτε!

Πότε: Κυριακή 12 Ιανουαρίου, ώρα: 11.30 – 13.00 (Επανάληψη στις 19 Ιανουαρίου).
Συμμετοχή: €15 (αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο €12 το καθένα)

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης
Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα
2107228321


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.