Αρχική Fun Time Φτιάχνουμε κορνίζες με χαρτόνια και φαντασία

Φτιάχνουμε κορνίζες με χαρτόνια και φαντασία

comic-framesΔιακοσμήστε το παιδικό σας δωμάτιο με τις πιο πρωτότυπες κορνίζες που θα φιλοξενήσουν τα φωτογραφικά σας στιγμιότυπα από τις διακοπές και από τα πάρτι γενεθλίων σας!

Θα χρειαστείτε:

μια φωτογραφία
2 κομμάτια από χαρτόνι
μολύβι
ψαλίδι
κόλλα
μαρκαδόρους

Συγκεντρώστε τα υλικά σας. Τοποθετήστε την φωτογραφία σας στη μέση ενός από τα κομμάτια από χαρτόνι και κάντε σημάδι με ένα μολύβι για να δείτε πώς ακριβώς θα χωρέσει η φωτογραφία. Εν συνεχεία κάντε και στα δύο κομμάτια χαρτόνι το σχέδιο που θέλετε. Επιλέξτε ποιο κομμάτι θα είναι το πίσω μέρος. Κόψτε γύρω από τα σημάδια του μολυβιού σας για να αποκαλύψει το σχήμα κορνίζα σας. Προσαρμόστε την εικόνα σας στο πίσω κομμάτι χρησιμοποιώντας ταινία ή κόλλα. Τώρα βάλτε μια ελαφριά στρώση της κόλλας στις άκρες του πίσω κομματιού και ενώστε τα δύο κομμάτια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter