Αρχική Fun Time Φτιάχνουμε μοναδικές φιγούρες με πλαστικά καπάκια

Φτιάχνουμε μοναδικές φιγούρες με πλαστικά καπάκια

kapakodimiourgies Είμαστε φανατικοί της ανακύκλωσης και μας αρέσει να βρίσκουμε έξυπνους και πρακτικούς τρόπους να αξιοποιούμε κάθε λογής υλικό πριν αποφασίσουμε τελικά να το πετάξουμε στα σκουπίδια. Η τελευταία μας δημιουργία από ανακυκλώσιμα υλικά είναι οι φιγούρες από πλαστικά καπάκια. Πρόκειται για μια έξυπνη κατασκευή παιχνίδι που θα αγαπήσουν τα παιδιά και θα τους προσφέρει ευχάριστες δημιουργικές ώρες.

Τι θα χρειαστούμε:

πλαστικά καπάκια από μπουκάλια

ψαλίδι

νήμα για πλέξιμο/ σκοινί

μια μεγάλη βελόνα

Αφού συλλέξετε έναν ικανοποιητικό αριθμό από πλαστικά καπάκια θα σκεφθείτε τι είδους φιγούρα επιθυμείτε να φτιάξετε. Εν συνεχεία θα κάνετε με τη βελόνα μια τρύπα στο κέντρο κάθε κάθε καπακιού και εν συνεχεία θα περάσετε από εκεί το σκοινί και θα δέτε με κόμπο το πρώτο κομμάτι ούτως ώστε να γίνει η αρχή της κατασκευής. Θα συνεχίσετε να περνάτε τα καπάκια μέσα από το σκοινί και ενδεχομένως να χρειαστείτε παραπάνω από ένα σκοινιά, ανάλογα βέβαια, με το τι θα επιλέξετε να φτιάξετε. Όταν περάσετε και το τελευταίο καπάκι, θα κάνετε εκ νέου έναν κόμπο όταν περάσετε το σκοινί για να μην φύγουν και τα υπόλοιπα καπάκια.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.