Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Φτιάχνουμε μόνοι μας χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες από γυάλινα βαζάκια!

Φτιάχνουμε μόνοι μας χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες από γυάλινα βαζάκια!

IMG_3358aΟι χριστουγεννιάτικες χιονόμπαλες αρέσουν πολύ στα παιδιά! Πόσο μάλλον όταν τις φτιάχνουν μόνα τους, οπότε η ευχαρίστηση είναι ακόμα μεγαλύτερη! Να, λοιπόν, μια ωραία ιδέα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο μαζί τους αλλά και να διακοσμήσετε όμορφα το σπίτι σας για την περίοδο των εορτών!

IMG_3204

Τί θα χρειαστείτε: 

Γυάλινα βαζάκια

Κόλλα

Γλυκερίνη

Αποσταγμένο νερό

Χρυσόσκονη

Μινιατούρες

Μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής

IMG_3214Αποφασίστε ποιες μινιατούρες θέλετε να χρησιμοποιήσετε και κολλήστε τις στο εσωτερικό από το καπάκι του γυάλινου βάζου που έχετε επιλέξει.

IMG_3222Καθώς η κόλλα στεγνώνει, γεμίστε το γυάλινο δοχείο με νερό σχεδόν μέχρι την κορυφή κι έπειτα προσθέστε λίγες σταγόνες γλυκερίνης. Έτσι, το διάλυμα θα αποκτήσει μια παχύρρευστη υφή, η οποία επιτρέπει στη χρυσόσκονη να αιωρείται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα στο νερό.

IMG_3236Αφού έχετε προσθέσει και τη χρυσόσκονη, βιδώστε σφιχτά το καπάκι και αφήστε το να καθίσει για λίγο μέχρι να βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν διαρροές.

IMG_3273Αναποδογυρίστε το βαζάκι και διακοσμήστε το όμορφα στο σπίτι σας! Tip: Για να αποκτήσει το νερό το μπλε χρώμα της εικόνας, ρίξτε μία σταγόνα μπλε χρώμα ζαχαροπλαστικής πριν σφραγίσετε με το καπάκι.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.