Αρχική Fun Time Κατασκευές για το Παιδί Φτιάχνουμε ψωμί στα χρώματα του ουράνιου τόξου

Φτιάχνουμε ψωμί στα χρώματα του ουράνιου τόξου

1Ένα ψωμί στα χρώματα του ουράνιου τόξου αρέσει πολύ στα παιδιά! Ειδικά εάν έχετε πάρτι θα ξετρελαθούν! Το μόνο που θα χρειαστείτε επιπλέον είναι χρώματα ζαχαροπλαστικής και μεμβράνη τροφίμων.

Είναι απλό αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες βήμα-βήμα!

2Ακολουθήστε την αγαπημένη σας συνταγή για ψωμί, είτε την κάνετε σε αρτοπαρασκευαστή είτε στο χέρι. Μόλις η ζύμη είναι έτοιμη, τη χωρίζετε ανάλογα με τον αριθμό των χρωμάτων που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Στο συγκεκριμένο ψωμί υπάρχουν 5 χρώματα.

3Χωρίστε τη ζύμη σε 5 μέρη και με ένα κουτάλι ανακατέψτε το χρώμα μέσα στο ζυμάρι.

4Με ένα πλάστη και μια μεμβράνη, απλώστε το ζυμάρι σε λεπτό φύλλο. Βάλτε μεμβράνη και από την κάτω πλευρά και από την επάνω. Μόλις τελειώσετε το άπλωμα, θα αφαιρέσετε την επάνω μεμβράνη και με τη βοήθεια της κάτω θα τυλίξετε σε ρολό το ζυμαράκι σας!

5Το βάζετε σε φόρμα ή σκέτο και κατευθείαν στο φούρνο! Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον ζάχαρη και κανέλα και να το σερβίρετε με παγωτό καϊμάκι και μέλι!

Καλή επιτυχία!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.