Αρχική Προτάσεις Αγοράς Φτιάχνουμε τα πιο απίθανα τρισδιάστατα παζλ-διακοσμητικά

Φτιάχνουμε τα πιο απίθανα τρισδιάστατα παζλ-διακοσμητικά

puzzle

Καλοκαιρινές διακοπές, ελεύθερος χρόνος, περισσότερη διάθεση για κατασκευές. Έτσι δεν είναι; Ας δούμε λοιπόν τι καινούργιο κυκλοφορεί και μας προκαλεί να το φτιάξουμε!

Η Μαθηματική Βιβλιοθήκη, αποκλειστικός αντιπρόσωπος στην Ελλάδα της Jeruel Industrial Company Ltd, σας ενημερώνει για την άφιξη νέων προϊόντων της σειράς Crystal Puzzle™ που περιλαμβάνουν και δυο μοντέλα μεγαλύτερου μεγέθους και με διπλάσιο αριθμό κομματιών από τα κανονικά σε μέγεθος.

Τα Crystal Puzzle™ είναι μοναδικά και πρωτότυπα τρισδιάστατα παζλ. Η συναρμολόγησή τους αποτελεί μια πραγματική πρόκληση ακόμη και για τους καλύτερους λύτες των παζλ. Ταυτόχρονα δίνει ως αποτέλεσμα ένα εξαιρετικά όμορφο, διαφανές διακοσμητικό αντικείμενο που πολύ γρήγορα αποκτάει και συλλεκτικό ενδιαφέρον.

puzzle2
Οι συσκευασίες περιέχουν αναλυτικές οδηγίες στα ελληνικά.

Οι Jeruel Industrial Company Ltd (Hong Kong) και Beverly Enterprise Inc. (Japan) είναι οι εφευρέτες και κατασκευαστές των Crystal Puzzle™. Είναι επίσης οι κάτοχοι των πνευματικών δικαιωμάτων του εμπορικού σήματος, του σχεδιασμού και διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας όλων των πρωτότυπων καλλιτεχνικών σχεδίων που σχετίζονται με τα δημοφιλή 3D Crystal Puzzle™ παγκοσμίως.

Πληροφορίες: Διαλέττη 27 • 546 21 Θεσσαλονίκη • Τηλ. & Fax: 2310 263 163 • email: info@vafeiadisbooks.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.