Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Φτιάχνουμε τη δική μας ταινία κινουμένων σχεδίων σε ένα εικαστικό εργαστήρι (12-13/4)

Φτιάχνουμε τη δική μας ταινία κινουμένων σχεδίων σε ένα εικαστικό εργαστήρι (12-13/4)

new-jersey-kids-art-classΈνα έργο ζωγραφικής θα γίνει ταινία. Τα παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών εμπνευσμένα από ένα έργο ζωγραφικής του ζωγράφου καλούνται να σκεφτούν ένα σενάριο, μια ιστορία που να ταιριάζει με το έργο και να την υλοποιήσουν τα πλαίσια του εργαστηρίου κινουμένων σχεδίων που θα λάβει χώρα το Σάββατο 12 Απριλίου στις 17:00 το απόγευμα στο  στο ατελιέ του ζωγράφου Μπάμπη Πυλαρινού.

Μετά θα ζωγραφίσουν όλοι μαζί το έργο, κάθε “κομμάτι” του ξεχωριστά και το φόντο του, ώστε τα ζωγραφισμένα “κομμάτια” να χρησιμοποιηθούν σαν κινούμενοι ήρωες για το γύρισμα της ταινίας. Κάθε παιδί θα παραλαμβάνει την ταινία του σε DVD ή με αποστολή σε ψηφιακό αρχείο, εντός ολίγων ημερών. Τα ταινιάκια θα ανέβουν επίσης στο internet για να τα στείλετε σε οποίον επιθυμείτε μέσω e-mail.

Το εργαστήριο πραγματοποιείται από το ζωγράφο Μπάμπη Πυλαρινό και τον κινηματογραφιστή Βαγγέλη Βλαχάκη (κιν/κή ομάδα KINOglaz)

Το εργαστήριο θα γίνει στο ατελιέ του ζωγράφου Πλατεία Μητροπόλεως 11 πίσω από το ιερό της Μητρόπολης Αθηνών το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή των Βαΐων 12 & 13 Απριλίου 2014 5:00-8:00 το απόγευμα.

Το κόστος συμμετοχής είναι 15 ευρώ.

Δηλώσεις συμμετοχής:Μπάμπης Πυλαρινός
211 4076675
6945746653
info@pilarinos.gr

Βαγγέλης Βλαχάκης
6980358038
kinoglaz@hol.gr

Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες είναι απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. 


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.