Αρχική Fun Time Φτιάχνουμε τη δική μας χειροποίητη κασετίνα

Φτιάχνουμε τη δική μας χειροποίητη κασετίνα

0206_kids_gtpencilkit_l

Η τακτοποίηση των μολυβιών, των ξυλομπογιών και των μαρκαδόρων είναι ο "πονοκέφαλος" των μικρών μαθητών που προσπαθούν να βάλουν σε τάξη τα υπάρχοντά τους στο σχολείο. Εάν θέλετε να αντικαταστήσετε την κλασική κασετίνα φάκελο ή την κασετίνα τσαντάκι με μια πιο εύχρηστη κατασκευή, σας προτείνουμε να φτιάξετε μια κασετίνα βαρελάκι που τυλίγεται και ξεδιπλώνει, επιτρέποντας στο μικρό μαθητή να βρει με την πρώτη, το μολύβι ή το μαρκαδόρο που χρειάζεται.

Υλικά:

ένα παλιό χοντρό ύφασμα από πάπλωμα, κάλυμμα, κουβερλί σε έντονα χρώματα
ραπτομηχανή
χάρακας

Εκτέλεση:

Θα πάρετε το χοντρό ύφασμα υπολογίζοντας τις διαστάσεις του βάσει των μολυβιών ή των μαρκαδόρων που θέλετε να χωρέσει μέσα η κασετίνα. Με τη βοήθεια ενός χάρακα θα χαράξετε τόσες παράλληλες γραμμές σε κάθετη ευθεία, όσα και τα μολύβια του παιδιού αφήνοντας ένα μικρό κενό αναμέσά τους για να γίνει το γάζωμα και να μπορεί το παιδί να βγάζει και βάζει εύκολα τα μολύβια Με την ραπτομηχανή γαζώνετε τα σημεία που έχετε σημειώσει ότι θα μπούν τα μολύβια. Η χειροποίητη κασετίνα σας είναι έτοιμη!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.