Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Φτιάχνουμε την κυρά - Σαρακοστή και μετράμε τις μέρες μέχρι το Πάσχα στο Βιβλιοπωλείο Hello Kids (7/3)

Φτιάχνουμε την κυρά - Σαρακοστή και μετράμε τις μέρες μέχρι το Πάσχα στο Βιβλιοπωλείο Hello Kids (7/3)

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΥΡΑΣ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ HELLO KIDS - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗOι εκδόσεις Εν Πλω και το παιδικό βιβλιοπωλείο Hello kids προσκαλούν τα παιδιά να γνωρίσουν την Κυρά Σαρακοστή μέσα από το βιβλίο "Βήμα βήμα ως τη Λαμπρή με Κυρά Σαρακοστή," της Ακριβής Λαζαρινής και της Ελισάβετ Σπύρου το Σάββατο 7 Μαρτίου και ώρα 13:00 το μεσημέρι, στον πολυχώρο του βιβλιοπωλείου. Στις 11 τα παιδιά θα φτιάξουμε τη δική τους κυρά Σαρακοστή.

Παιδιά, ελάτε να φτιάξουμε την δική μας Κυρά Σαρακοστή, να διακοσμήσουμε με κολάζ τη φούστα της, να σχεδιάσουμε μοτίβα στο μαντήλι της, να κολλήσουμε δαντελίτσα στην ποδιά της και να ανακαλύψουμε τα εφτά ποδαράκια της, συμμετέχοντας στο παιχνίδι του Θησαυρού. Σας περιμένουν δώρα και εκπλήξεις!

11:30-1:00 Στο δημιουργικό εργαστήριο κατασκευάζουμε όλοι μαζί την Κυρά Σαρακοστή
και

`1:00-2:00 συμμετέχουμε όλοι μαζί στην παρουσίαση του βιβλίου "Βήμα βήμα ως τη Λαμπρή με Κυρά Σαρακοστή,"

Τιμή εργαστηρίου: 8 ευρώ

Παρουσίαση βιβλίου είσοδος ελεύθερη

Hello kids
Εμπορικό Κέντρο ATRIUM,
Χαριλάου Τρικούπη 6-10, 106 79 Αθήνα,
210-6828809


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.