Αρχική Παιδικά Εργαστήρια Φτιάχνουμε τις δικές μας φιγούρες Καραγκιόζη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (30/3)

Φτιάχνουμε τις δικές μας φιγούρες Καραγκιόζη στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης (30/3)

_imgsizeΤο θέατρο σκιών δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, αλλά και στους μεγάλους, να δημιουργήσουν, να παίξουν με την κούκλα τους και να διηγηθούν τη δική τους ιστορία. Πίσω από το πανί (μπερντέ) κάθε κουκλοπαίχτης αισθάνεται ασφαλής να εκφραστεί και να παίξει την ιστορία του.

Στο εργαστήρι εικαστικής έκφρασης του Μουσείου Κυκλαδικής Τέχνης που θα διεξαχθεί την Κυριακή 30 Μαρτίου στις 11:30 το πρωί, τα παιδιά ηλικίας 5 έως 10 ετών θα σχεδιάσουν, θα κόψουν χαρτιά, θα κολλήσουν και θα κατασκευάσουν τις δικές τους φιγούρες. Στο τέλος θα τις ζωντανέψουν σε ένα ατελείωτο παιχνίδι μυθοπλασίας.

με την εικαστικό–art Therapist Νιόβη Σταυροπούλου

Συμμετοχή: €12 (αδέλφια στο ίδιο εργαστήριο €10 το καθένα).
Το πρόγραμμα απευθύνεται και σε αγγλόφωνα παιδιά.

Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Νεοφύτου Δούκα 4, Αθήνα

210 7228321-3


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.