Αρχική Χριστουγεννιάτικος Οδηγός Φτιάχνουμε χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μπάλες με τα παιδιά μας

Φτιάχνουμε χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μπάλες με τα παιδιά μας

baubles-decorated

Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο… για να φτιάξετε όμορφες και χαρούμενες χριστουγεννιάτικες μπάλες παρέα με τα πιτσιρίκια σας.

Η κατασκευή χριστουγεννιάτικων στολιδιών φτιάχνει το κέφι μικρών – μεγάλων κι αποτελεί πάντα μία ιδανική ιδέα για να περάσετε χρόνο με τα παιδιά.

Θα χρειαστούμε:

Χαρτόνι, κορδέλα, μπογιές, χρυσόσκονη, γκλίτερ, στολιδάκια (αστεράκια, χιονονιφάδες… ) , κόλλα υγρή.

Ξεκινάμε και κόβουμε τα χαρτόνια σε στρογγυλό σχήμα. Για να το επιτύχετε χρησιμοποιήστε τη βάση ενός στρογγυλού μπουκαλιού ή κουτί γάλακτος.

Μετά αφήστε τα παιδιά να ζωγραφίσουν με τις μπογιές ό,τι σχέδιο επιθυμούν και να κολλήσουν τα στολιδάκια. Βάλτε κατόπιν κόλλα στα κενά σημεία της μπάλας και ρίξτε χρυσόσκονη ή γκλίτερ.

Αφού στεγνώσουν, κολλήστε στο πίσω μέρος της μπάλας, την κορδελίτσα και διακοσμήστε την κατασκευή στο δέντρο, στο παράθυρο ή στην πόρτα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.