Αρχική Βιβλία Fun Books με CD: Το ιδανικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα!

Fun Books με CD: Το ιδανικό δώρο για τα φετινά Χριστούγεννα!

Hrisrougenna_Mazi_Cover_SMALLΗ επιτυχημένη παιδική σειρά βιβλίων με CD "Fun Books" εμπλουτίζεται με τρεις νέες μουσικές εκδόσεις.

Χριστούγεννα Μαζί! Η βραβευμένη Παιδική Χορωδία Τυπάλδου ερμηνεύει τα πιο γνωστά Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και τα πιο δημοφιλή παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα. Τα κομμάτια είναι πλήρως ενορχηστρωμένα, ενώ το CD περιλαμβάνει και ορχηστρικές, καραόκε εκτελέσεις.

To εικονογραφημένο βιβλίο περιέχει τους στίχους όλων των τραγουδιών.

To_karnavali_ton_zoon_Cover_SMALLΤο Καρναβάλι των Ζώων του σπουδαίου συνθέτη Σεν Σαέν είναι το πιο γνωστό μουσικό έργο, γραμμένο αποκλειστικά για παιδιά. Στο Καρναβάλι αυτό, τα μουσικά όργανα παίρνουν τη μορφή αγαπημένων ζώων, αποτελώντας έτσι έναν υπέροχο τρόπο για την εισαγωγή των παιδιών στην κλασική μουσική.

Το εικονογραφημένο βιβλίο εξηγεί την ιστορία πίσω από κάθε κομμάτι του CD και βοηθάει τα παιδιά να συμμετέχουν ενεργά με κινήσεις που αντιστοιχούν σε κάθε ζώο.

Oneira_glyka_Cover_SMALLΗ έκδοση Όνειρα Γλυκά αποτελεί την ιδανική συνοδεία για την ώρα του ύπνου. Προσεκτικά επιλεγμένες μελωδίες για πιάνο εναλλάσσονται με τον χαρακτηριστικό ήχο του «μουσικού κουτιού», δημιουργώντας την κατάλληλη ατμόσφαιρα που θα βοηθήσει τα παιδιά να κοιμηθούν με έναν ήρεμο τρόπο.

Το βιβλίο περιέχει εικονογραφημένους στίχους παραδοσιακών νανουρισμάτων από όλη την Ελλάδα.

Τα Fun Books κυκλοφορούν από την Feelgood Records σε συνεργασία με το FunTwoThree.com, την «παιδική ζώνη του ίντερνετ».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.