Αρχική Εκδηλώσεις στη Βόρεια Ελλάδα «Φύγαμε για περιπέτεια!» μετά μουσικής στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (21/11)

«Φύγαμε για περιπέτεια!» μετά μουσικής στο Οξυγόνο από το Μεταίχμιο (21/11)

φυγαμε για περιπέτεια!Την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου στις 17:30 το απόγευμα οι μκροί μας φίλοι που θα επισκεφθούν το Οξυγόνο θα συμμετάσχουν σε ένα μουσικοκινητικό εργαστήριο με αφορμή το βιβλίο "Φύγαμε για περιπέτεια!" της Ρέιτσελ Έλιοτ, με την Στέλλα Μαστοροστερίου.

Το εργαστήριο συνδυάζει την κίνηση, τη μουσική και το παιχνίδι. Θα χρησιμοποιήσουμε το βιβλίο ως αφορμή για μουσικοκινητικές δραστηριότητες και κινητικούς αυτοσχεδιασμούς.

Μέσα από τις μουσικοκινητικές δραστηριότητες τα παιδιά μαθαίνουν να αναγνωρίζουν τον ρυθμό στην κίνηση και τη μουσική, να ακούνε τη μουσική και να την ακολουθούν όταν χορεύουν. Μέσα από τις δραστηριότητες αυτοσχεδιασμού τα παιδιά καλλιεργούν τη φαντασία και τη δημιουργικότητά τους, ανακαλύπτουν τον δικό τους προσωπικό τρόπο κίνησης και μαθαίνουν να αναγνωρίζουν και να σέβονται τη διαφορετικότητα του καθενός.

Για παιδιά ηλικίας 4-6 ετών.

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων: 12 παιδιά).

Αντί εισιτηρίου, κατά την είσοδο στην εκδήλωση απαιτείται η αγορά του βιβλίου στο οποίο βασίζεται το εκπαιδευτικό πρόγραμμα.

Οξυγόνο από το Μεταίχμιο
Ολύμπου 81, Θεσσαλονίκη
2310.260.085


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.