Αρχική InfoSchool Λύκειο Generation D: Δημιουργία - Δράση - Προσφορά στα Εκπαιδευτήρια Δούκα (15/3)

Generation D: Δημιουργία - Δράση - Προσφορά στα Εκπαιδευτήρια Δούκα (15/3)

Generation-D-poster-1Το Σάββατο 15 Μαρτίου διοργανώνεται από τα Εκπαιδευτήρια Δούκα η εκδήλωση Generation D, που βασίζεται στο τρίπτυχο Δημιουργία - Δράση - Προσφορά.

H εκδήλωση – θεσμός για τα Εκπαιδευτήρια Δούκα, Generation D, που διοργανώνεται από τα παιδιά για τα παιδιά, πραγματοποιείται, φέτος, με βασικό άξονα το τρίπτυχο"Δημιουργία - Δράση - Προσφορά". Ελάτε λοιπόν, 11:00 -22:00 για να παρακολουθήσετε και να συμμετάσχετε σε ένα πλήθος προγραμμάτων, που θα ενθουσιάσουν αλλά και θα ευαισθητοποιήσουν μικρούς και μεγάλους!

Δραστηριότητες δημιουργίας και έκφρασης, φιλανθρωπικές δράσεις, σε συνεργασία με ποικίλους φορείς, bazaar αγάπης για την ενίσχυση διαφόρων μη κερδοσκοπικών σωματείων, συναυλία, χορευτικό πρόγραμμα και διασκεδαστικά δρώμενα αποτελούν μια πρώτη ένδειξη από ένα σύνολο πρωτότυπων ενεργειών, που θα σας συναρπάσουν! Να είστε όλοι εκεί!

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΔΟΥΚΑ
Μεσογείων 151 Μαρούσι,
2106186000


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter