Αρχική InfoBaby Τοκετός ΓΕΝΕΣΙΣ και Make-A-Wish Ελλάδος: «Οι ευχές των παιδιών… ευχές όλων!»

ΓΕΝΕΣΙΣ και Make-A-Wish Ελλάδος: «Οι ευχές των παιδιών… ευχές όλων!»

Η Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», επιδεικνύοντας την κοινωνική της ευαισθησία ενόψει και των εορτών των Χριστουγέννων, αγόρασε 400 αστέρια του Make-A-Wish Ελλάδος (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ενισχύοντας το σημαντικό έργο του οργανισμού. Τα αστέρια θα δωριθούν σε νοσηλευόμενες της Κλινικής, καθώς και στο προσωπικό.

Όλα τα αστέρια με τις ευχές όλων, θα τοιχοκολλούνται στον «Τοίχο των Ευχών», δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο της Κλινικής, με τη μεγάλη ευχή να πραγματοποιηθούν όλες!

Εκτός από τα αστέρια που προμηθεύθηκε η Κλινική «ΓΕΝΕΣΙΣ», έχει δημιουργηθεί στην κεντρική υποδοχή σημείο πώλησης Αστεριών, τα οποία θα μπορεί να αγοράσει οποιοσδήποτε επισκέπτεται την Κλινική...

Διαβάστε τη συνέχεια στο infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.