«Γέννησα πριν δύο εβδομάδες, όμως εδώ και μερικές μέρες τα ποδαράκια του μωρού ξεφλουδίζουν πολύ…»

Από τη στιγμή της γέννησης κι έπειτα, το νεογέννητο αντιμετωπίζει προβλήματα με την ενυδάτωση του δέρματος. Ο λόγος έχει να κάνει με τα υγρά του πλακούντα και την ξαφνική άφιξη του μωρού στον κόσμο. Είναι απολύτως φυσιολογικό για ένα μωράκι να παρουσιάζει έντονη ξηροδερμία στα ποδαράκια και τα χεράκια του λίγες μέρες αφότου γεννηθεί.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, το 60% των νεογέννητων και βρεφών υποφέρουν από κοκκινίλες κι έντονη φαγούρα. Τα εργαστήρια της Bioderma παρουσιάζουν το Atoderm Preventive, τη δερματολογική κρέμα θρέψης για πολύ ξηρό έως ατοπικό δέρμα που περιορίζει με βιολογικό τρόπο την επιδείνωση της δερματικής ξηρότητας από τη γέννηση του βρέφους. Κατάλληλο για νεογέννητα και βρέφη έως 3 ετών.

Atoderm Preventive T100ml lΧάρη στην αποκλειστική καινοτομία Skin Barrier Therapy®, η Atoderm Preventive περιορίζει τον πολλαπλασιασμό του σταφυλλόκοκου και της διείσδυσης των αλλεργιογόνων, χαρίζοντας 69% λιγότερη ξηρότητα σε 29 ημέρες. Γρήγορη εφαρμογή κι απορρόφηση, απαλό άρωμα, υποαλλεργική σύνθεση. Εφαρμόζεται μία φορά την ημέρα.

Δείτε επίσης:

Atoderm-Intensive-T75mlΗ καινοτομία της Bioderma, το νέο Atoderm Intensive, είναι η πρώτη καταπραϋντική μαλακτική φροντίδα που δρα στις βιολογικές δυσλειτουργίες του ατοπικού δέρματος. Χάρη στη σύνθεση νέας γενιάς με το αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα Lipigenium®, η Atoderm Intensive σταματάει άμεσα τον κνησμό, καταπραΰνει από ερεθισμούς και μειώνει τη χρόνια φλεγμονή.

Αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα: 76% των ασθενών δεν εμφάνισαν καμία υποτροπή μετά από 6 μήνες εφαρμογής του προϊόντος! Κατάλληλο για βρέφη, παιδιά και ενήλικες.
Σύνθεση νέας γενιάς με εξαιρετικά πλούσια και μη λιπαρή υφή – Άριστη ανεκτικότητα. Εφαρμόζεται μία φορά ημερησίως και σε συνδυασμό με τοπικά κορτικοστεροειδή.

Στα φαρμακεία από την pharmathen