Αρχική InfoBaby Τοκετός Γεννητούρια στη.... σχολική εκδρομή!

Γεννητούρια στη.... σχολική εκδρομή!

pregnant-ladyΓια την καθιερωμένη σχολική εκδρομή ξεκίνησαν χθες μαθητές, γονείς και δάσκαλοι του δημοτικού σχολείου Οροπεδίου Λασιθίου με προορισμό, αρχικά το Φράγμα Αποσελέμη και κατόπιν το Ρέθυμνο. Κι ενώ όλα κυλούσαν φυσιολογικά και ήρεμα, συνέβη το ... αναπάντεχο!

Σύμφωνα με το Cretalive.gr μεταξύ των γονέων και των δασκάλων ήταν και μία 32χρονη μητέρα τριών παιδιών, η οποία ήταν στον 9ο μήνα της κύησης.

Στην ταβέρνα του "Ζήση" στο Ρέθυμνο όπου έκατσαν να φάνε, την έπιασαν οι ... πόνοι! Αμέσως, η γυναίκα μεταφέρθηκε στη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Ρεθύμνου όπου κι έφερε στον κόσμο λίγο αργότερα ένα υγιέστατο κοριτσάκι!

Όλοι, μαθητές, γονείς και δάσκαλοι, ευχήθηκαν τα καλύτερα στη νεαρή μητέρα η οποία, λίγο έλειψε, να γεννήσει μέσα στο λεωφορείο!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter