Αρχική Γωνιά του μαθητή «Γερμανικά σε ΝΤΟ#» : Διαδραστικό εργαστήρι για παιδιά 2-6 ετών στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

«Γερμανικά σε ΝΤΟ#» : Διαδραστικό εργαστήρι για παιδιά 2-6 ετών στο Χαλκηδόνιο Ωδείο

Στο διαδραστικό εργαστήρι «Γερμανικά σε ΝΤΟ#», η Elli η μικρή ελεφαντίνα, επικοινωνεί με τους μικρούς της φίλους, παίζει, τραγουδά και τους διαβάζει παραμύθια στα Γερμανικά. Τα παιδιά έρχονται σε επαφή με τα Γερμανικά μέσα από το τραγούδι, την κίνηση, τα παιχνίδια, τα παραμύθια, το θεατρικό παιχνίδι και άλλες διασκεδαστικές δραστηριότητες που σκοπό έχουν να ψυχαγωγήσουν τα παιδιά, να κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους και ταυτόχρονα να τα φέρουν σε επαφή με τη γερμανική γλώσσα και κουλτούρα.

Τα παιδιά προσχολικής και νηπιακής ηλικίας είναι ιδιαίτερα ευαίσθητα στα γλωσσικά ακούσματα και μαθαίνουν τα Γερμανικά βιωματικά, χρησιμοποιώντας τα συναισθήματα και τις αισθήσεις τους, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο που μαθαίνουν και τη μητρική τους γλώσσα. Γενικότερα, η εκμάθηση γλωσσών στη προσχολική ηλικία, όταν γίνεται με παιγνιώδη τρόπο και χωρίς καμία πίεση, βοηθάει τα παιδιά να αγαπήσουν την ξένη γλώσσα και να τη μάθουν με μεγαλύτερη ευκολία αργότερα. Παράλληλα, τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν εξοικείωση με τη γλώσσα, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους και να αναπτύξουν το γλωσσικό τους αισθητήριο.

Κάθε γλώσσα κρύβει μέσα στις εκφράσεις τον πολιτισμό της και τα παιδιά τον ανακαλύπτουν αβίαστα παίζοντας και διασκεδάζοντας. Ελάτε, λοιπόν, να διασκεδάσουμε μαζί και να περάσουμε το χρόνο μας δημιουργικά μαθαίνοντας Γερμανικά!

Έναρξη Εργαστηρίων με Δωρεάν Δοκιμαστικό Μάθημα:

Τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ. στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Μεταμόρφωσης (Σολωμού 56, Μεταμόρφωση - τηλ: 210 2856196)

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ. στο Χαλκηδόνιο Ωδείο της Ν.Φιλαδέλφειας (Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2, Ν.Φιλαδέλφεια - τηλ: 210 2530080)

* Δυνατότητα δημιουργίας και πρωινών τμημάτων

Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στα τηλ: 210 2530080 και 210 2856196


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.