Αρχική InfoMommy Μόδα & Ομορφιά Γερνώντας μαζί: Πώς ένα νεαρό ζευγάρι "φτάνει" σε βαθιά γεράματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του μακιγιάζ

Γερνώντας μαζί: Πώς ένα νεαρό ζευγάρι "φτάνει" σε βαθιά γεράματα με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του μακιγιάζ

100-years-of-beauty-aging-cut-has-field-day-couple-feelgood-viral-video

100 χρόνια ομορφιάς. Δεν είναι υπερβολή. Όταν υπάρχει αγάπη στην ψυχή και τα βλέμματα, η φυσική ομορφιά δεν σβήνει. Διατηρείται στην πάροδο του χρόνου, ακόμη κι αν το σώμα βαραίνει και η όψη "ρυτιδιάζεται". Σε ένα εκπληκτικό βίντεο βλέπουμε ζευγάρια να «γερνάνε» μαζί με τη βοήθεια της τεχνολογίας και του μακιγιάζ.

sddefault31-480x240

Η ομάδα του Field Day δείχνει ένα νεαρό ζευγάρι να μεγαλώνει μαζί, περνώντας μία μία τις δεκαετίες της ζωής του μέχρι τα βαθιά γεράματα. Το ίδιο το νεαρό ζευγάρι, βλέποντας τους εαυτούς τους μεταμορφωμένους, προσομοιάζοντας διαφορετικές δεκαετίες ηλικιακά, ξεκαρδίζεται στα γέλια και αντιδρά απολαυστικά.

100


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.