Αρχική Προτάσεις Αγοράς Γευόμαστε τα "Μπισκοτάκια Αγάπης" και κάνουμε πράξη τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες

Γευόμαστε τα "Μπισκοτάκια Αγάπης" και κάνουμε πράξη τις ευχές των παιδιών με σοβαρές ασθένειες

10389278_680157772083603_4637550313051454303_nΗ εταιρεία Παπαδοπούλου, δημιούργησε τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» και σε συνεργασία με τον φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος και τον πρεσβευτή του Στέλιο Παρλιάρο, συμβάλλει στην πραγματοποίηση των επιθυμιών παιδιών με απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες.

biskotakia

Τα «Μπισκοτάκια Αγάπης» κυκλοφορούν σε δύο γεύσεις (μέλι, κανέλα και μαύρη ζάχαρη - σοκολάτα και μαύρη ζάχαρη) και  διανέμονται πανελλαδικά στα Super Market  σε προσιτή τιμή, ενώ οι επισκέπτες του e-Food.gr θα μπορούν να τα προσθέτουν σε κάθε τους online παραγγελία. Tα κέρδη που θα προκύψουν από την ενέργεια θα διατεθούν στον Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος.

buy2

Ο Ευάγγελος Αργυρόπουλος-Παπαδόπουλος, Υπεύθυνος ΕΚΕ της Ε.Ι. Παπαδόπουλος Α.Ε., δήλωσε: «Φέτος ενώνουμε τις δυνάμεις μας με τον φιλανθρωπικό Οργανισμό Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος, ώστε να κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα πιο μαγικά και γλυκά για τα παιδιά που έχουν ανάγκη».


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.