Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Για ελεύθερη αναπνοή

Για ελεύθερη αναπνοή

sinomarin_packs
Με νέο, ελκυστικό design, η Γερολυμάτος International επαναλανσάρει το 100% φυσικό ρινικό αποσυμφορητικό Sinomarin®. To Sinomarin® είναι κλινικά δοκιμασμένο ρινικό αποσυμφορητικό και αποτελεί την πρώτη και μοναδική πλήρη σειρά προϊόντων υπέρτονου διαλύματος θαλασσινού νερού (2,3% σε NaCl) πλούσιου σε όλα τα ευεργετικά συστατικά της θάλασσας (μεταλλικά άλατα και ιχνοστοιχεία) το οποίο προσφέρει ασφαλή και αποτελεσματική ρινική αποσυμφόρηση.
Το θαλασσινό νερό που περιέχει το Sinomarin® προέρχεται από τον κόλπο Cancale ανατολικά του Saint Malo, στην περιοχή της Βρετάνης στη Γαλλία, νερό το οποίο χρησιμοποιούν και άλλα πολύ γνωστά -ανά τον κόσμο- προϊόντα θαλασσινού νερού.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.