Αρχική Νέα Για λίγες ακόμα ημέρες στην Αθήνα η έκθεση που κέρδισε μικρούς και μεγάλους!

Για λίγες ακόμα ημέρες στην Αθήνα η έκθεση που κέρδισε μικρούς και μεγάλους!

DINOS IN athens LOGO ENG_web

Αποχαιρετήστε τους Δεινόσαυρους, οι οποίοι θα βρίσκονται στην Αθήνα μέχρι τις 26 Μαΐου, ενώ αμέσως μετά θα ταξιδέψουν στο διακεκριμένο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης!

Η δημοφιλής έκθεση που συγκέντρωσε πάνω από 80.000 επισκέπτες στην Αθήνα, παραμένει στο Κέντρο Ιππασίας στο Γουδή για λίγες ακόμα ημέρες, μέχρι τις 26 Μαΐου, για να ταξιδέψει στη συνέχεια στο διακεκριμένο Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης για τρεις μήνες (Ιούνιος έως αρχές Σεπτεμβρίου).

Η έκθεση “Οι Δεινόσαυροι της Παταγονίας” αποτελεί μία από τις σημαντικότερες περιοδικές εκθέσεις, που αποκαλύπτει το θαυμαστό κόσμο των γιγάντων, τον τρόπο που έζησαν αλλά και τον τρόπο που εξαφανίστηκαν. Το κοινό έχει την ευκαιρία να γνωρίσει πάνω από 15 διαφορετικά είδη Δεινοσαύρων σε αναπαραστάσεις φυσικού μέγεθους, ενώ μέσα από μία σειρά διαδραστικών εκθεμάτων και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων με τη βοήθεια εξειδικευμένου προσωπικού, οι μικροί επισκέπτες μετατρέπονται σε επιστήμονες παλαιοντολόγους που σκοπό έχουν να αποκαλύψουν όλα τα μυστικά των δεινοσαύρων.

Η έκθεση διοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Κρήτης, τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Κρήτης, το οποίο και θα φιλοξενήσει τη δημοφιλή έκθεση για τους επόμενους τρεις μήνες, από τον Ιούνιο έως και αρχές Σεπτεμβρίου. Το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας της Κρήτης μετά τη βράδευση για τις δράσεις του από την Ακαδημία Αθηνών (Δεκ. 2012), αποτελεί από τον Απρίλιο 2013 μέλος του διεθνούς δικτύου CETAF AISBL, ως ένα από τα σημαντικότερα Εθνικά Μουσεία Φυσικής Ιστορίας της Ευρώπης. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Μουσείο: http://www.nhmc.uoc.gr/

Κέντρο Ιππασίας - Ολυμπιακά Ακίνητα, Γουδή
http://www.dinosinathens.gr/

Ωράριο λειτουργίας έκθεσης:
Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 20:00
Σάββατο και Κυριακή 10:00 - 21:00
Ωράριο επισκέψεων σχολείων: Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 20:00

Πληροφορίες για τη λειτουργία της Έκθεσης και για κρατήσεις στο 210 7701890

Εισιτήρια
Νέο ενιαίο μειωμένο εισιτήριο τις καθημερινές μετά τις 15.00 - 4€
(εκτός εορτών και αργίας)
Τιμή εισιτηρίου γενικής εισόδου: 7 € ενήλικες και 4€ παιδιά,
Ξεναγήση σε γκρουπ άνω των 15 ατόμων 1€ επιπλέον/ άτομο

Η έκθεση είναι προσβάσιμη σε άτομα με ειδικές ανάγκες.

Πρόσβαση: http://www.dinosinathens.gr/prosbasi


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.