Αρχική InfoBaby Προτάσεις Αγοράς Για μικρά στοματάκια και χεράκια

Για μικρά στοματάκια και χεράκια

005288201_1Οι κρίκοι οδοντοφυΐας της κλασσικής σειράς χωρίς BPA και φθαλεΐνη της Philips AVENT κάνουν μασάζ στα πονεμένα ούλα του μωρού σας σε όλα τα διαφορετικά στάδια οδοντοφυΐας. Τα πολύχρωμα και χαρούμενα σχέδια ενδείκνυνται για τα χεράκια και το στοματάκι του μωρού σας, και καταπραΰνουν τον πόνο της οδοντοφυΐας.

005288401_1Οι κρίκοι οδοντοφυΐας 2ου σταδίου έχουν σκληρές και μαλακές επιφάνειες για μάσημα και έχουν σχεδιαστεί για να ταιριάζουν στα στοματάκια και χεράκια λίγο μεγαλύτερων σε ηλικία μωρών. Μπορούν να τοποθετηθούν στο ψυγείο για να κρυώσουν και να καταπραΰνουν τον πόνο της οδοντοφυΐας, καθώς αρχίζουν να εμφανίζονται τα μεσαία δόντια. Καθαρίζονται εύκολα με ζεστό νερό. Διαλέξτε ανάμεσα σε μια ευρεία γκάμα σχείων και χρωμάτων αυτή που θα αρέσει το δικό σας μωρό!

005289201_1


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.