Αρχική InfoMommy Συμβουλές Για να καθαρίσετε τα λούτρινα αρκουδάκια των παιδιών...

Για να καθαρίσετε τα λούτρινα αρκουδάκια των παιδιών...

650817Τα έχουν μαζί τους στη βόλτα, στο παιχνίδι, στο φαγητό, ακόμα και όταν κοιμούνται! Τα λούτρινα αρκουδάκια των παιδιών αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς τους!

Για το λόγο αυτό πρέπει να τα "φρεσκάρουμε" τακτικά, ώστε να απομακρύνουμε τυχόν μικρόβια, σκόνη και λεκέδες.

Εάν δεν θέλετε να ακολουθήσετε τον παραδοσιακό τρόπο πλυσίματος, σας προτείνουμε μία πιο απλή και γρήγορη λύση: Χρησιμοποιήστε κορν φλάουρ!

Τοποθετήστε όλα τα λούτρινα παιχνίδια σε μία μεγάλη σακούλα σκουπιδιών και ρίξτε μέσα αρκετή ποσότητα κορν φλάουρ. Ανακινήστε ώστε να πάει παντού και αφήστε τα μέσα για περίπου 30 λεπτά. Έπειτα, βγάλτε τα από τη σακούλα και τινάξτε τα καλά. Τα λούτρινα αρκουδάκια των παιδιών σας είναι ξανά έτοιμα για παιχνίδι!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.