Αρχική Προτάσεις Αγοράς Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα παιδιά λαμβάνουν προσωποποιημένο γράμμα και βίντεο από τον Άγιο Βασίλη!

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα τα παιδιά λαμβάνουν προσωποποιημένο γράμμα και βίντεο από τον Άγιο Βασίλη!

Η νέα υπηρεσία Santa Letter υπόσχεται να προσφέρει ένα ανεκτίμητο δώρο Χριστουγέννων σε εσάς και τα αγγελούδια σας γεμάτο εικόνες, μνήμες, νοσταλγία, αθωότητα και μαγεία, που στην κυριολεξία θα σας μείνει αξέχαστο! Αποτελεί μία μεγάλη ευκαιρία να βιώσουν τα παιδιά τη μαγεία των Χριστουγέννων, κάνοντας πραγματικότητα το μεγαλύτερό τους όνειρο. Να νιώσουν κοντά τους την παρουσία του αγαπημένου τους ασπρομάλλη γέροντα, του Άι-Βασίλη, αγγίζοντας τις ψυχές τους με τον μοναδικό μαγικό του τρόπο.

Η υπηρεσία σας επιτρέπει να δημιουργήσετε αυτοματοποιημένα ένα προσωποποιημένο γράμμα, ένα προσωποποιημένο τηλεφώνημα ή ακόμη καλύτερα και ένα προσωποποιημένο βίντεο, όπου ο ίδιος ο αγαπημένος Άγιος των παιδιών μιλάει στο παιδί με άμεσο και ολοζώντανο τρόπο, αποκαλύπτοντας και εκπλήσσοντας ευχάριστα το παιδί με στοιχεία και λεπτομέρειες από την ίδια του τη ζωή.

Το σύστημα σε συνεργασία με τους γονείς παράγει αυτοματοποιημένα ένα ολοκληρωμένο πακέτο που προϋποθέτει αρχικά επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα να γνωρίσετε κάποιες μικρές αλλά απαραίτητες λεπτομέρειες για το αγγελούδι σας, απαντώντας σε σχετικές και χρήσιμες ερωτήσεις που θα επιτρέψουν στη συνέχεια στο σύστημα να συνθέσει το απόλυτα προσωποποιημένο αποτέλεσμα μέσα σε λίγα λεπτά.

Όταν ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες ερωτήσεις -σαν από θαύμα- προκύπτει εκτός των άλλων, ένα μοναδικό βίντεο με απαράμιλλα ρεαλιστικές και συνάμα μαγικές εικόνες από τη ζωή και τη δράση του Άι-Βασίλη. Ξωτικά, εικόνες από το μαγικό εργαστήρι, το στάβλο, την πελώρια βιβλιοθήκη, ζωντανεύουν μπροστά στα μάτια των παιδιών και πλαισιώνουν την επικοινωνία μαζί του, συνοδευόμενα από διάφορα προσωποποιημένα μηνύματα και εικόνες του παιδιού.

Ας χαρίσουμε στα αγγελούδια μας ένα μοναδικό δώρο, και ας ζήσουμε μαζί τους τη μαγεία των Χριστουγέννων!


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.