Αρχική InfoTeens Νέα Για πρώτη φορά τα Κόκκινα Ποτήρια των Starbucks με σχέδια των πελατών τους!

Για πρώτη φορά τα Κόκκινα Ποτήρια των Starbucks με σχέδια των πελατών τους!

Η επιστροφή των κόκκινων ποτηριών στα Starbucks σηματοδοτεί την έναρξη της Χριστουγεννιάτικης περιόδου. Από το 1997 τα Starbucks καλωσορίζουν την εορταστική περίοδο με ένα ιδιαίτερο κόκκινο ποτήρι, σήμα κατατεθέν του πνεύματος των Χριστουγέννων. Με τα χρόνια τα σχέδια διαμορφώνονταν αναλόγως, από μοντέρνα designs με έντονα χρώματα και ιδιαίτερη τεχνοτροπία, μέχρι νοσταλγικά παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα μοτίβα με γκι και στολίδια.

Φέτος, για πρώτη φορά, τα κόκκινα ποτήρια των Starbucks «ντύνονται» με τις μοναδικές δημιουργίες πελατών. 13 ξεχωριστά κόκκινα ποτήρια θα είναι διαθέσιμα σε όλα τα καταστήματα Starbucks σε όλο τον κόσμο από τις 10 Νοεμβρίου 2016.

Εδώ και πολλά χρόνια οι πελάτες των Starbucks φιλοτεχνούν τα άσπρα ποτήρια, ενώ η εταιρεία έχει διεξάγει και σχετικό διαγωνισμό στηρίζοντας τη δημιουργικότητα των πελατών της. Λαμβάνοντας υπόψη ότι πολλοί πελάτες χρησιμοποιούσαν ως καμβά τα εορταστικά κόκκινα ποτήρια πέρυσι τον Δεκέμβριο, η Starbucks προσκάλεσε τους πελάτες να μοιραστούν τα σχέδιά τους στο Instagram.

red cup deer

Από το Ιλινόις μέχρι την Ινδονησία, από την Πενσυλβανία μέχρι την Κορέα, από το Ντουμπάι μέχρι το Οντάριο, η Starbucks έλαβε 1.200 σχέδια από 13 διαφορετικές χώρες. Αρκετές από τις φωτογραφίες εμφανίστηκαν σε μια ειδικά σχεδιασμένη σελίδα online συλλογή ποτηριών. Η δημιουργική ομάδα της Starbucks εκτύπωσε κάθε ένα σχέδιο που αναρτήθηκε στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και επέλεξε τα θέματα που ξεχώριζαν με κριτήριο τα γραφικά, την έμπνευση, την πολυπλοκότητα και το γιορτινό χαρακτήρα.

Στη συνέχεια, η ομάδα της Starbucks ζήτησε από μια μικρή ομάδα πελατών να πουν τη δική τους άποψη για τα σχέδια και το ενδεχόμενο παραγωγής τους. Η ομάδα έκανε πολύ μικρές αλλαγές στα σχέδια, διατηρώντας την ακεραιότητα και το χαρακτήρα των αρχικών φιλοτεχνημάτων.

Στο τέλος επιλέχθηκαν 13 σχέδια πελατών από έξι διαφορετικές χώρες, για να εκπροσωπήσουν το συλλογικό πνεύμα των εορτών σε όλο τον κόσμο. Από τις 10 Νοεμβρίου 2016 τα σχέδια αυτά θα είναι διαθέσιμα στα εορταστικά κόκκινα ποτήρια σε περισσότερα από 25.000 καταστήματα Starbucks σε 75 χώρες, συμπεριλαμβανομένης και της Ελλάδας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter