Αρχική Νέα Γιαγιά με την 8χρονη εγγονή της έπεσαν με το ΙΧ σε γκρεμό

Γιαγιά με την 8χρονη εγγονή της έπεσαν με το ΙΧ σε γκρεμό

Το χάρο με τα μάτια τους είδαν ένα ηλικιωμένο ζευγάρι και η 8χρονη εγγονή τους όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο παππούς έφυγε σε μια δεξιά κλειστή στροφή στο 20ο χιλιόμετρο της ΕΟ Άμφισσας - Λαμία και έπεσε σε γκρεμό 50 περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το αυτοκίνητο που είχε προορισμό τα Τρίκαλα, βρέθηκε πιθανότατα αντιμέτωπο με κάποιο κοπάδι από ζώα, καθώς στο Νοσοκομείο της Άμφισσας διεκομίσθη και ένας αλλοδαπός τσοπάνης που χτυπήθηκε από το ΙΧ πριν πέσει στο γκρεμό!

Ο οδηγός έφυγε εκτός αυτοκινήτου, ένα πολυμορφικό Mercedesμε ξένες πινακίδες και μπόρεσε να βγει στο δρόμο για βοήθεια. Γιαγιά και εγγονή παρέμειναν τραυματισμένες εντός του αυτοκινήτου και είναι θαύμα που από τέτοια πτώση δεν πήρε φωτιά.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν τρία αυτοκίνητα της ΠΥ Άμφισσας με 7 άνδρες και επικεφαλής των Διοικητή τους, Αντιπύραρχο Ανδρέα Μωράτη. Με την εμπειρία του ο Διοικητής κατέβηκε με τους άνδρες του στον γκρεμό και μέσα σε μια ώρα περίπου κατόρθωσαν να ανεβάσουν με ασφάλεια το κοριτσάκι και τη γιαγιά του στο δρόμο που είχαν τις αισθήσεις τους, προκειμένου να παραλειφθούν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Tροχαίας Άμφισσας.

Πηγή: www.efthia.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.