Αρχική InfoBaby 0-36 μηνών Γιαγιά συναντά για πρώτη φορά την υιοθετημένη εγγονή της - Δείτε το βίντεο!

Γιαγιά συναντά για πρώτη φορά την υιοθετημένη εγγονή της - Δείτε το βίντεο!

Το βίντεο με την απίστευτη αντίδραση της γιαγιάς Eva Goeb από την Ιντιάνα των ΗΠΑ κάνει το γύρο του κόσμου, έχοντας συγκεντρώσει περισσότερες από 5 εκ. προβολές σε λιγότερο από δέκα ημέρες!

Η ευτυχισμένη γυναίκα δεν μπορεί να συγκρατήσει την έκπληξή της, όταν βλέπει ξαφνικά μπροστά της το χαριτωμένο μωράκι που γεννήθηκε στις 8 Δεκεμβρίου και αμέσως υιοθετήθηκε από τον γιο της και τη σύζυγό του.

Μάλιστα, το γεγονός ότι δεν περίμενε την οικογένεια στο σπίτι, αφού ο γιος της υπηρετεί στην Πολεμική Αεροπορία, ήταν εκείνο που έκανε ακόμα πιο έντονη την αντίδραση και την έκπληξη της ευτυχισμένης γιαγιάς!

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.