Αρχική Νέα Γιάννενα: 6 χρόνια κάθειρξη στον παιδίατρο που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Γιάννενα: 6 χρόνια κάθειρξη στον παιδίατρο που κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθισε σήμερα ο Βούλγαρος παιδίατρος που είχε συλληφθεί για κατοχή σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας ,στο ιατρείο που διατηρούσε στα Ιωάννινα. Το Μικτό Εφετείο Κακουργημάτων Πρέβεζας χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό του επέβαλλε ποινή κάθειρξης 6 ετών, τριετή αφαίρεση της άδειας ασκήσεως επαγγέλματος ,απαγόρευση εξόδου απο τη χώρα και 50.000 ευρώ χρηματικό πρόστιμο αναφλερει το epirus-tv-news.gr

Ο 47χρονος Βούλγαρος παιδίατρος είχε συλληφθεί μέσα στο ιατρείο του στα Ιωάννινα στις 28.04 .2014 , ενώ σε έρευνα στο σπίτι του είχαν βρεθεί αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα δεκάδες αρχεία σκληρού υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Στα αρχεία του μάλιστα όπως είχε αποκαλυφθεί υπήρχαν ακόμη και βίντεο με κτηνοβασίες σε βάρος βρεφών! Η υπόθεση εκτός απο την κοινωνία των Ιωαννίνων είχε σοκάρει το πανελλήνιο ακόμα και τον τότε επικεφαλής της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ταξίαρχο ,Μ.Σφακιανάκη . Σε βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για προμήθεια και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, με χρήση διαδικτύου η παραγωγή του οποίου συνδέεται με τη χρήση ανήλικου που δεν συμπλήρωσε τα 15 έτη, από υπαίτιο που ενεργεί κατά συνήθεια.

Ο 47χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους , γεγονός που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις στην τοπική κοινωνία των Ιωαννίνων , ενώ είχε αρνηθεί κάθε σχέση με την υπόθεση,υποστηρίζοντας ότι οι λογαριασμοί που τον ενέπλεκαν ανήκαν σε φίλο του από τη Βουλγαρία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter