Αρχική Νέα Γιάννενα: Κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία για προληπτικούς λόγους

Γιάννενα: Κλειστά και αύριο Τρίτη τα σχολεία για προληπτικούς λόγους

Δεκαέξι κλιμάκια μηχανικών από το Ταμείο Αποκατάστασης Σεισμοπλήκτων Κοζάνης, την Αποκεντρωμένη Διοίκηση και το ΤΕΕ Ηπείρου, πραγματοποιούν από το πρωί αυτοψίες και ελέγχους, ξεκινώντας από σχολικά και άλλα δημόσια κτίρια, στην πόλη των Ιωαννίνων και στα χωριά.

Ο Πρόεδρος του ΟΑΣΠ, καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας, εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την εξέλιξη του σεισμού στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου, που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Δευτέρας. Επιπλέον, τόνισε ότι όλοι οι πολίτες πρέπει να αναζητούν την επίσημη ενημέρωση και να αποφεύγουν τη φημολογία, η οποία αποδεικνύεται επιβλαβής για την ψυχολογία τους.

Κατά τη συνεδρίαση του Συντονιστικού αποφασίστηκε, για προληπτικούς λόγους, να παραμένουν και αύριο, Τρίτη, κλειστά τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και το πανεπιστήμιο στους Δήμους Ιωαννιτών, Ζίτσας και Πωγωνίου. Στο Δήμο Ιωαννιτών δεν θα λειτουργήσουν ούτε τα γυμναστήρια σχολικών μονάδων που χρησιμοποιούνται από αθλητικά σωματεία και ομάδες. Κλειστά θα παραμείνουν και όλα τα εκπαιδευτικά τμήματα του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών (Δημοτικό Ωδείο, Εικαστικό Εργαστήρι, Τμήμα Παραδοσιακών Χορών, Σχολή Κλασικού και Σύγχρονου Χορού, Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών).

Παράλληλα, απόψε το βράδυ αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνεδρίαση του Συντονιστικού που θα εκτιμήσει την κατάσταση και θα γίνει απολογισμός ενεργειών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:
Μύλων 75 104 41 Αθήνα
210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.gr

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.gr

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.