Γιάννενα: Το παιχνίδι στην παιδική χαρά μετατράπηκε σε εφιάλτη για μικρό παιδί

ast_kourampas1-950x713Σε δυσάρεστη περιπέτεια εξελίχθηκε το απογευματινό παιχνίδι για ένα παιδάκι και την οικογένειά του. Η βόλτα στο πάρκο Κουραμπά και το παιχνίδι σε μία από τις ολοκαίνουριες τσουλήθρες, είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό του και τη μεταφορά στο Νοσοκομείο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Epiruspost σε ένα σημείο της τσουλήθρας, υπήρχε μία εγκοπή. Εκεί πιάστηκε το χέρι του παιδιού με αποτέλεσμα τον τραυματισμό. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι κόπηκε ολοσχερώς ο αντίχειράς του.

Στο πάρκο επικράτησαν σκηνές πανικού

Αμέσως έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, οι οποίες με τις ειδικές ταινίες απομόνωσαν το χώρο όπου βρίσκεται η τσουλήθρα προκειμένου να ακολουθήσει ο απαραίτητος έλεγχος.Οι άνδρες της Αστυνομίας με πολύ μεγάλη ευγένεια άρχισαν να απομακρύνουν τους δεκάδες γονείς και τα μικρά παιδιά που βρίσκονταν στο χώρο.
download

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκκένωση του πάρκου έγινε με απόλυτη τάξη και με τους αστυνομικούς να εισπράττουν τα εύσημα από τους παριστάμενους για τον τρόπο με τον οποίο λειτούργησαν. Το έργο ανάπλασης στο Πάρκο Κουραμπά, εκτελέστηκε μέσω του ΕΣΠΑ με προϋπολογισμό 500 χιλιάδων ευρώ περίπου. Θεωρείται από τα πιο σύγχρονα της πόλης και είναι το μοναδικό στο κέντρο των Ιωαννίνων το οποίο καθημερινά συγκεντρώνει πλήθος μικρών παιδιών.